Badrumsrenovering i Stockholm

Grattis till dig som bor i Stockholm och står inför möjligheten att genomföra en badrumsrenovering. Just badrummet är ju så otroligt viktigt att det känns fräscht och ändamålsenligt och det finns nästan inget tråkigare än ett gammalt utslitet badrum med rostfläckar och grådaskig plastmatta. Det är badrummet som tar emot dig varje sömnig morgon, det är där du behöver få inspiration och energi för dagen som just ska börja. Det är samma rum som ska ta hand om dig efter en tuff dag på jobbet eller löprundan. Det är ett viktigt rum!

Total badrumsrenovering i Stockholm

Satsa på en totalrenovering, du kommer inte att ångra dig en sekund. I alla fall inte om du anlitar en riktigt proffsig firma för jobbet. Just våtrum kräver särskild kompetens med tanke på fukt och den nästan obligatoriska kombinationen med eluttag. Väljer du att installera golvvärme är det också en sak som gör att du bör välja Ledande badrumsrenovering stockholm för att vara säker på att allt blir gjort på ett professionellt sätt från början till slut.

Armaturer och belysning

Vid en badrumsrenovering är det många olika delar som ska snyggas till. Badkar eller dusch. Kakel på hela eller delar av väggen. Golvet är en egen historia. Sedan ska ju sådant som porslin och armaturer väljas med omsorg så allt ser sådär riktigt fint och fräscht ut samtidigt som det självklart ska fungera så som du vill ha det. Att välja ytskikt, färger och material kan vara nog så krävande, men glöm för all del inte bort den viktiga belysningen. Den är verkligen pricken över i. Diskutera igenom dina önskemål med firman som gör jobbet så får du tips för både mysig och avkopplande belysning samt det där ljuset som är extra viktigt framför spegeln när det ska göras makeup eller fixas med håret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *