Populära ingreppet BBL i Stockholm

Går du i tankar om att genomgå en BBL i Stockholm? BBL är förkortning på Brazilian Butt Lift och har under de senaste åren blivit en av de populäraste skönhetsingreppen. Genom ett BBL-ingrepp i Stockholm får du en större rumpa formad efter önskemål.

Som med alla skönhetsingrepp är det viktigt att gå till en säker klinik med väl utbildad personal. Hos en Marknadsförd bbl stockholm blir du omhändertagen av väl utbildad personal som utfört ingreppet flertalet gånger tidigare. Personalen kommer se till att du känner dig väl informerad både inför och efter ingreppet.

BBL i Stockholm med fillers

Hos kliniken i Stockholm använder man sig utav bodyfillers, vilket innebär att BBL-ingreppet inte är kirurgiskt. BBL är en av de procentuellt farligaste operationerna att genomgå. Att istället injicera bodyfillers innebär att ingreppet är mycket säkrare och återhämtningen blir mindre påtaglig. Det är alltså att föredra bodyfillers istället för eventuella inlägg eller fett som kan täppa igen om det injiceras fel.

BBL passar dig som inte är nöjd med din nuvarande bakdel. Genom att fylla på med bodyfillers kan du både ändra form och storlek på bakdelen. Ibland spelar träning och kost ingen roll, utan våra gener styr mycket av vad som är möjligt att fixa med endast träning. Vill du ändra din bakdel är bodyfillers det säkraste sättet att göra detta på. Så länge det sker hos en säker klinik. Bodyfillers håller i 12-24 månader.

Resultat av brazilian butt lift

När du genomgår en BBL får du resultatet direkt. Eftersom kliniken använder sig av bodyfillers som injiceras är återhämtnings-perioden väldigt snabb. Vid en konsultation med kliniken går ni igenom vilket resultat du önskar. Kliniken kommer ge dig tydlig information om vad som är möjligt att göra på ett säkert sätt och hur många ml som injiceras. Resultatet håller i upp till två år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *