Riktig Texas BBQ i Stockholm

Är du sugen på att testa riktig Texas BBQ i Stockholm? Då är en Branschledande texas bbq stockholm stället för dig. Det är en cateringfirma som specialiserar sig på riktigt god rökig mat som tagit inspiration från Texas i USA. Texas är en delstat med spännande matkultur som influerats mycket från grannlandet Mexiko. Dessutom lever cowboykulturen kvar i staten, där man gärna bär cowboystövlar och hattar.

Bjud dina gäster på en riktigt god Texas BBQ i Stockholm på ditt nästkommande event.

Texas BBQ i Stockholm

Oavsett om ditt nästa event är ett bröllop, en firmafest, födelsedagsfest eller event inför ett släpp funkar alltid en klassisk barbeque. En riktig Texas BBQ i Stockholm erbjuder en variation av olika kött och tillbehör som grillas enligt klassisk Texas stil. Förutom att gästerna får flera valmöjligheter och kan plocka på sig det som lockar dem, får festen en mer avslappnad stämning där man uppmanar till mingel. Det kan däremot bli lite kladdigt med alla goda såser, men våtservetter löser detta.

Det som är speciellt för Texas BBQ i Stockholm är tillagningen. Beroende på vilken del av Texas man inspireras av, varierar även denna. Gemensamt är en långsam tillagning som förgylls av massor av goda såser. Maten består främst av revben, nötkött och olika typer av korvar. Har du speciella matpreferenser eller är exempelvis vegetarianer med, går det så klart att lösa. Soyakorvar eller grillad halloumi med såser funkar bra. Var bara tydlig med dina önskemål när du tar kontakt med restaurangen så hittar de en lösning för dig.

Personalen

Personalen är ett härligt gäng kockar som är utbildade och har lång erfarenhet av just rökig mat och barbeque. Deras passion för matlagning kombinerad med professionell serveringspersonal ser till att du och dina vänner får en härlig cateringupplevelse. Tveka inte att kontakta restaurangen idag inför ditt nästa event.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *